Dvoudenní festival tance je za námi – proběhl o víkendu 20. – 21.listopadu a naplnil palác Žofín tancem ve všech kategoriích. Proběhly soutěže PRO AM (STT, LAT a American Smooth), kterých se zúčastnili tanečníci a tanečnice z 15 států světa. Výsledky jsou zde:

https://www.praguedance.cz/wp-content/uploads/2021/11/Results-book_Smaller.pdf

https://www.praguedance.cz/wp-content/uploads/2021/11/Results-book_Upper_compressed.pdf

Proběhly soutěže WDC AL LAT i STT za účasti současných dvojnásobných mistrů světa Klemena Prasnikara a Alexandry Averkievy. Výsledky jsou zde:

https://www.praguedance.cz/wp-content/uploads/2021/11/WDC.pdf

V rámci Gala večera se představilo i finále Professionals LAT. Výsledky k nahlédnutí zde:

https://www.praguedance.cz/wp-content/uploads/2021/11/WDC.pdf

Proběhlo také otevřené MČR v Para Dance Sport, které nám dalo mistry ČR ve STT – Annu Krátkou a Vítězslava Rázka a LAT – Rostislava Vyhnálka a Zuzanu Chalupovou.

Výsledky zde: https://www.ts-sway.cz/vysledky/vysledky/5903609

Proběhly soutěže Czech Amateur League SUT v párových tancích i solo tancích.

Výsledky k nahlédnutí zde:

https://www.ts-sway.cz/vysledky/vysledky/5903568

https://www.ts-sway.cz/vysledky/vysledky/5903567

Vedle klasických soutěží jsme byli svědky i finále projektu Roztančená Praha věnovanému dětem z druhého stupně pražských základních škol a nižších stupňů víceletých gymnázií. Jak se je povedlo po corovanirové pauze rozhýbat se můžete přesvědčit zde:

https://www.ts-sway.cz/vysledky/vysledky/5903612

Již druhý ročník Seniorského Stardance se odehrál v rámci odpoledního plesu pro seniory a měl opravdu úspěch. Přinesli jsme spoustu radosti a splnili nejeden životní sen.

https://www.ts-sway.cz/vysledky/protokol/5903571/1

A aby tance nebylo málo, prožili jsme během víkendu tři plesy – Žofínský Gala ples, v rámci kterého proběhla finále soutěží WDC AL a Profesionálů v latinsko amerických tancích v sobotu a v neděli odpolední ples Seniorské Stardance a večer přinesl obnovenou tradici Plesu tanečních mistrů.