Svaz učitelů tance ČR a Český taneční svaz a ČAATS – KTS Univerzitní taneční klub Praha ve spolupráci s Českou Asociací Univerzitního Sportu vyhlašují nultý ročník akademického mistrovství České republiky v tanečním sportu.

Prosíme projděte si jednotlivé disciplíny, jelikož taneční sport je velmi obsáhlý a najděte si tu svoji, v níž můžete soutěžit a reprezentovat tak právě svoji univerzitu.

Nultý ročník akademického mistrovství v tanečním sportu se odehraje 22.11.2024 v pražské O2 Universum v následujících disciplínách:

standardní, latinskoamerické a karibské tance

breaking, streetdance, disco dance

contemporary a cheerleading

K dotazníku se jednoduše dostanete naskenování QR kódu.

Těšíme se na Vás a Vaše taneční výkony v akademickém prostředí :-).

Svaz učitelů tance a Český taneční svaz byli pověřeni ustanovením univerzitního tanečního sportu. Pod hlavičkou České asociace akademických technických sportů (konkrétně ČAATS-KTS Univerzitní taneční klub Praha) a za podpory České Asociace Univerzitního sportu je vyhlášen nultý ročník akademického mistrovství v následujících disciplínách (standardní, karibské, latinskoamerické tance, streetdance, contemporary, breaking, cheerleading, disco dance), který se odehraje 22.11.2024 v O2 Universum Praha 9.

Propozice jsou založeny na spolupracujících sportovních organizací a jejich pravidlech:

Svaz učitelů tance ČR pro standardní, latinskoamerické a karibské tance, disco dance

Czech Breaking – pro breaking a streetdance

Čeká asociace cheerleaders – cheerleading

Jste-li studenti vysoké školy a chcete reprezentovat právě Vaši alma mater v tanečním sportu, tato příležitost je tu přesně pro Vás.